Προφιλ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1976. Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, δραστηριοποιήθηκε στην οδική βοήθεια επιβατικών αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν στη μεταφορά και ανύψωση κάθε είδους αντικειμένου (λ.χ. σκάφη, μηχανήματα, επιγραφές) με τη χρήση εξειδικευμένων γερανών.

 

Σήμερα, πλήρως εξειδικευμένοι στο χώρο, διαθέτουμε προς ενοικίαση αυτοκινούμενα καλαθοφόρα μηχανήματα με χειριστή ανυψωτικής ικανότητας από 17 εώς 34 μέτρα, πλατφόρμες εργασίας χωρίς χειριστή από 8 εώς 14 μέτρα, κλαρκ από 1,5 εώς 5 τόνους, με χειριστή, και μικρούς αυτοκινούμενους ανυψωτικούς γερανούς από 1 εώς 3 τόνους, με χειριστή.

 

Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίησή σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας. Έχοντας πελατοκεντρική φιλοσοφία, διατηρούμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα, καλύπτοντας το πλαίσιο του προϋπολογισμού σας.

 

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και επιλέξτε την Crane Works Rent για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε αλλά και για να λύσουμε τυχόν απορίες σας αναφορικά με την εργασία που θα θέλατε να φέρουμε εις πέρας.